×

Paintballs Kopen

Paintballs

Wil jij de beste paintballs kopen?

Paintballs productie maken

Dan ben je bij GoPaintball aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij bieden dit aan voor de scherpste prijs.

Al onze paintballs zijn biologisch afbreekbaar. Of je nu een doos paintballs of een zak paintballs wilt kopen, bij ons kan het allemaal. In een zak paintballs zitten 500 paintballs, en in een doos paintballs zitten 4 zakken van 500, dus in totaal 2000 paintballs.

We hebben paintballs beschikbaar zowel voor paintballvelden als voor de veeleisende toernooispelers. Voor paintballvelden hebben we bijvoorbeeld EXE Impure paintballs, een uitstekende paintball tegen een voordelige prijs. Zoek je paintballs die net wat ronder en sneller breken, bijvoorbeeld omdat je met een electro paintball marker speelt? Kies dan voor de Desert of Nordic paintball (Nordic Paintballs voor in de winter en Desert Paintballs in de zomer). Voor toernooispelers hebben we de EXE GFive paintballs in ons assortiment.

Deze paintballs zijn allemaal van kaliber 0.68, het standaardformaat paintball waar alle moderne paintball markers mee schieten (geschikt voor Tippmann, Empire, DYE, Planet Eclipse, Proto enzovoort).

Nordic Winter Paintballs zijn speciaal geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen, met name in de winterperiode.

 1. -21%
  EXE Impure Field Master Paintballs
  Regular Price € 37,95 Speciale prijs € 30,00
 2. EXE GFIVE PRO Paintballs
  € 49,95
 3. EXE Impure 4000 .50 cal Paintballs
  € 59,95
 4. EXE Desert Paintballs
  € 44,95

EXE Impure .50 Caliber Paintballs

Kinder paintball balletjes kopen

Ook voor kinderpaintball hebben wij paintball balletjes (.50 kaliber). In een doos EXE Paintballs .50 kaliber zitten 4000 paintballs. Deze paintball balletjes zijn kleiner en geschikt voor de FieldPB Blaster, Valken Gotcha en Splatmaster Z200 kinderpaintball geweren. Kinderpaintball geweren werken met een veer en schieten minder hard dan de echte geweren.

Het volledige assortiment paintball balletjes voor kinderpaintball geweren vind je hier.

Grotere aantallen paintballs of een hele pallet paintballs kopen?

Groothandel Paintball pallet paintballs kopen

Ben je op zoek naar meer dan een doos paintballs? Bedrijven kunnen ook voordelig een pallet paintballs of een halve pallet paintballs bestellen.

Neem contact met ons op voor een uiterst scherpe prijs!

Wij leveren standaard de merken EXE en Tippmann. Binnen deze merken zijn de volgende types paintballs te leveren: EXE (Impure, Impure White, Nordic, Desert en GFive), Greenpaint Paintballs (Field) en Tippmann (Combat).