×

Paintballs Kopen
Paintballs

Wil jij de beste paintballs kopen?

 

Paintballs productie makenDan ben je bij GoPaintball aan het juiste adres, kwaliteit staat bij ons voorop en bieden wij aan voor de scherpste prijs. 

Al onze paintballs zijn biologisch afbreekbaar en of je nou een doos paintballs of een zak paintballs wilt kopen dit kan bij ons.
In een zak paintballs zitten 500 paintballs, in een doos paintballs zitten 4 zakken van 500 dus 2000 paintball ballen in totaal.

Zowel voor paintballvelden als de veel eisende toernooispelers die gaan paintballen hebben wij paintballs beschikbaar. Bijvoorbeel voor paintballvelden hebben wij EXE Impure paintballs, een mooie paintball tegen een voordelige prijs. Zoek je paintballs die net wat ronder en sneller breken, bijvoorbeeld omdat je met een electro paintball markers speelt. Kies dan voor de Desert of Nordic paintball (Nordic Paintballs voor in de winter en Desert Paintballs in de Zomer). Voor toernooispelers hebben wij de EXE GFive paintballs in ons assortiment. 

Deze paintballs zijn allemaal van het caliber 0.68, dit is het standaard formaat paintball waar alle moderne paintball markers mee schieten. (Dus geschikt voor Tippmann, Empire, DYE, Planet Eclipse, Proto etc. markers - geweren).

Nordic Winter Paintballs zijn paintballs die geschikt zijn voor gebruik bij lagere temperaturen. Met name in de winter periode zijn deze paintballs het beste aan te raden.


Doos Exe White Paintballs kopen     Exe Desert Paintballen Paintballs bestellen     EXE Nordic Winter Paintballs kopen       EXE GFive tournooi paintballs tournament paintballs

 

Kinder paintball balletjes

EXE Impure Paintballs
Ook voor kinderpaintball hebben wij paintball balletjes (.50 caliber). In een doos EXE Paintballs .50 caliber zitten 4000 paintballballen. Deze paintball balletjes zijn kleiner en geschikt voor de Valken Gotcha en Splatmaster Z200 kinderpaintball geweren. Kinderpaintball geweren werken met een veer en schieten minder hard dan de echte geweren. 

Het volledige assortiment paintball balletjes voor kinderpaintball geweren vind je hier.

 

 

Grotere aantallen paintballs of een hele pallet paintballs kopen?

Groothandel Paintball pallet paintballs kopen

Ben je opzoek naar meer dan een doos paintballs, bedrijven kunnen ook voordelig een pallet paintballs of halve pallet paintballs bestellen.

 

Neem dan contact met ons op voor een uiterst scherpe prijs!


Wij leveren standaard de merken EXE en Tippmann, binnen deze merken zijn de volgende types paintballs te leveren:

EXE: Impure, Impure white, Nordic Desert en GFive

Greenpaint Paintballs: Field
Tippmann: Combat