×

Survival BBQ

Een survival Barbecue of Survival BBQ kopen, waar moet je op letten en wat is belangrijk? Je vind het hier!

Als je er op uit gaat in de natuur (of achtertuin), al is het maar voor een weekendje of avondje dan is het natuurlijk een must om een kampvuurtje te kunnen maken en nog beter om ook te kunnen barbecueën! Natuurlijk wil je niet een zware barbecue meeslepen, maar gelukkig zijn er ook lichtgewicht outdoor of survival BBQ's. Deze survival barbecue's zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen in je backpack. Dit betekend natuurlijk dat deze survival bbq in ieder geval lichtgewicht en klein op te bergen moeten zijn.

Wat je graag wil als je een outdoor bbq of survival bbq zoekt:

- Klein op te bergen

- Lichtgewicht

- Makkelijk mee te nemen

- Makkelijk en snel op te zetten

- Makkelijk aan te steken

- Goeie kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik

- makkelijk schoon te maken

 

Wij hebben alvast onze favorieten voor je onderelkaar gezet!

 

Op nummer 1 staat bij ons toch wel de Grilliput Duo van UCO! Lichtgewicht, en heel klein op te bergen in een afgesloten buis en ook nog eens super makkelijk schoon te maken door het speciale schraap oog op de buis! Je hangt het buisje met de grill gewoon aan je backpack! 

1. Grilliput Duo

uco grilliput survival bbq

Op nummer 1 staat bij ons toch wel de Grilliput Duo van UCO! Lichtgewicht, en heel klein op te bergen in een afgesloten buis en ook nog eens super makkelijk schoon te maken! Je hangt het buisje met de grill gewoon aan je backpack! 

• Gewicht: 560 g
• Maat (L x B x H): 25,5 x 23,2 x 13,5 cm
• Verpakkingsgrootte (L x B x H): 28,9 x 2,8 cm

Prijs: €39,95 - Klik hier om direct te bestellen!