×

Paintball Marker Attachments en Upgrades

Paintball Marker Attachments en Upgrades

Of je nou een beginnend of ervaren paintball speler bent, met marker upgrades en attachments kun je je paintball game drastisch verbeteren. In dit artikel verkennen we de meest voorkomende attachments en upgrades voor paintballwapens met een picatinny rail.

  • Sights: Verbeter je doel met precisie door een sight toe te voegen. Of je nu kiest voor een eenvoudige red dot sight of een geavanceerder model zoals een red dot scope zonder zoom, je zult merken dat je vijanden sneller opmerkt en met grotere nauwkeurigheid raakt.
  • Scopes: Voor degenen die het liefst van een afstand schieten, kan een scope je beste vriend zijn. Met verschillende zoomniveaus beschikbaar, bieden ze een helderder beeld van doelen op afstand.
  • Laser Sights: Wil je snel je doelwit lokaliseren zonder door een sight of scope te hoeven kijken? Laser sights kunnen je helpen om je doel snel te vinden en aan te wijzen, wat vooral handig is in snelle gevechten.
  • Tactical Foregrips: Het gaat niet alleen om nauwkeurigheid; comfort speelt ook een grote rol. Met een tactical foregrip kan je je paintball wapen steviger en comfortabeler vasthouden, wat helpt om vermoeidheid van de handen te verminderen tijdens langere games.
  • Zaklampen: Heb je een game in het donker? Dan is een zaklamp van bijvoorbeeld Olight  ideaal om snel je target te lokaliseren. Het nadeel is alleen wel dat je vijand precies weet waar je bent.

Welke upgrades passen op welke markers?

In principe passen alle upgrades op elk wapen wat standaard een picatinny rail heeft. Toch lijkt het ons minder handig om een scope aan een zijrail te bevestigen. Naast picatinny rails kun je upgrades natuurlijk ook bevestigen aan bijvoorbeeld een loop adapter.

Tippmann Stormer: De Stormer is de nieuwste marker van Tippmann met een picatinny rail aan de bovenkant en zijkanten van de marker. 

  • Sights en Scopes
  • Laser Sights
  • Tactical Foregrips
  • Zaklampen

Koop de Tippmann Stormer in een set, of los als Basic, Tactical of Elite variant.

Tippmann Cronus: De Cronus is al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid. Ook deze marker voor beginners heeft een picatinny rail aan de bovenkant en de zijkanten. 

  • Sights en Scopes
  • Laser Sights
  • Tactical Foregrips
  • Zaklampen

Koop de Tippmann Cronus in een set, of los als Basic of Tactical variant.

Tippmann 98: Een echte klassieker in de wereld van paintball is de Tippmann 98. Dit paintball geweer heeft alleen een rail aan de bovenkant en is het dus verstandig om alleen sights en scopes te monteren.

Koop de Tippmann 98 in een set, of los als Basic of Rental variant.

Valken V-TAC SW-1 Black Hawk: Met een robuust ontwerp dat doet denken aan de Tippmann 98, kan de SW-1 nog indrukwekkender worden gemaakt met de juiste attachments. Net zoals de Tippmann 98 heeft de Black Hawk ook alleen een picatinny rail aan de bovenkant en ondersteunt dus ook sights en scopes.

Koop de Valken V-TAC SW-1 Black Hawk in een set, of los.

Conclusie

Dus of je nou een beginnend paintball speler bent of al heel wat seizoenen meespeelt, door te investeren in kwaliteit opties voor jouw specifieke marker, zoals de Tippmann Stormer, Cronus, 98, Empire BT-4 Combat Slice, of de Valken V-TAC SW-1 Blackhawk, zorg je ervoor dat je altijd een stap voor blijft op het veld. Bezoek onze winkel of webwinkel om de genoemde markers en hun attachments te bekijken en je uitrusting vandaag nog te upgraden!